מחפשים טכנאי מומלץ? אתם במקום הנכון.
מחפשים טכנאי מומלץ? אתם במקום הנכון. השאירו פרטים ונשוב אליכם במהירות:

מייבש כביסה מקצר

למה מייבש הכביסה מקצר? איך מגלים מהי הבעיה ואיך פותרים אותה? המשיכו לקרוא והבינו הכל.

שלושת הסיבות העיקריות לכך שהמייבש מקצר


  • גוף חימום תקול: ניתן לומר שהתקלה המרכזית ברוב האחוזים יהיה גוף החימום של המייבש, עם הזמן הבלאי עושה את שלו וגוף החימום נפגע. כאשר הוא פגוע ומתחמם הוא גורם לקצר במייבש הכביסה.

  • כבל בלוי / חשוף: מייבש זז ורועד, לעיתים מספיק שאחד מן החוטים בתוכו יחשף או יקרע ובאחת מתזוזותיו הוא פשוט יגרום לקצר חשמלי. על מנת לפתור את הבעיה יש לפתוח את המייבש ולבדוק שהחיווט אכן תקין.

  • שקע המייבש לא תקין: לפעמים הבעיה היא לא במייבש עצמו אלא בשקע אליו הוא מתחבר. רמז ראשון לכך יכול להיות סימני שריפה או שחרור של השקע והתקע. על מנת לבדוק שזוהי התקלה - חברו את המייבש אל מקור חשמל אחר ובדקו האם הוא עדיין מקצר.


קצר במייבש כביסה

כמה עולה תיקון מייבש מקצר?

כפי שהסברנו מעלה, הסיבה המרכזית לקצר במייבש הכביסה יהיה גוף החימום, שאר הבעיות יכולות להיפתר על ידי ביקור טכנאי מייבש כביסה בעלות ביקור ממוצעת. המחיר להחלפת גוף חימום למייבש כביסה עשוי לנוע בין 400 - 600 ש"ח בממוצע, תלוי בדגם המייבש.

מחיר ממוצע לתיקון מייבש מקצר

מחיר ממוצע לתיקון מייבש מקצר: 500 ₪

טווח מחיר גבוה 600 ₪

טווח מחיר נמוך 400 ₪

השוואת מחירים לצורך תיקון התקלה

רוצים לתקן את התקלה? מחפשים טכנאי מאזורכם הקרוב? צריכים מספר הצעות מחיר לצורך השוואה? אנחנו בטכנאים פלוס יכולים לענות לכם על כלל הדרישות שלכם! דרכנו ניתן לבצע השוואת מחירים בין כמה טכנאים בתוך כמה רגעים! השאירו פרטים בטופס או חייגו ונדאג לכך שתקבלו בחזרה עד שלוש פניות של טכנאי מייבשים מאזורכם. השירות ניתן בחינם וללא התחייבות.

טכנאי זמין לכם כעת,
השאירו פנייה ונחזור אליכם בהקדם!
או בטלפון: 077-3645898

מייבש מקפיץ את הפחת - מהי הסיבה?

במידה ומייבש הכביסה מקפיץ את הפחת יכולות להיות לכך שני סיבות. הראשונה - אכן תקלה של קצר במייבש שיכולה להתחלק ל-3 סיבות עיקריות עליהן פירטנו בפסקה העליונה. הסיבה השניה שטרם שוחחנו עליה היא עומס יתר של החשמל ולמעשה - אין זוהי תקלה במייבש. נסביר. מייבש כביסה צורך כמות חשמל נכבדת ואם הוא מחובר עם מפצל לצורך הדוגמא למכונת הכביסה ושניהם פועלים ביחד - ייתכן שהחשמל יקפוץ עקב עומס. אז מה עושים? או יוצרים נקודת כוח נפרדת או מעגל חשמלי נפרד אשר יכול לעמוד בעומס של הפעלת שני מוצרי חשמל גדולים במקביל. כמובן שקיים פתרון נוסף והוא הפעלה של מוצר אחד בכל פעם.